Eva Weel Skram

Om arrangementet

Falle til ro - ein julekonsert

Etter ein noko utradisjonell, men vel så koseleg juleturné i 2020, kan vi med glede dela nyheita om at suksessen blir gjentatt i 2021. Eva Weel Skram ser fram til å ta med både eigna julelåtar og andre nøye utvalde favorittar på sin andre juleturné. Publikum over heile landet kan forventa seg ein stemningsfull kveld med musikalske perler på ei snor.

Evas eiga evne til å tolka andre sine låtar har vore krystallklar for det norske folket sidan deltakinga hennar i «Hver gang vi møtes», der ho skapte eigne slagerar av andres hitlåtar som «Evig eies – kun et dårlig rykte» og «Snakke litt».

Etter at Skram gjekk over til morsmålet, har ho turnert landet på kryss og tvers, spelt på dei aller fleste av kulturhuset i landet og klubb- og festivalscener. Ho har òg opptredd på tallause Tv-program, både med sine eigne låtar, men også tolkingar av julelåtar som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelege «The River».

Etter kvart som stadig fleire julelåtar sneik seg inn på liverepertoaret i vintermånadene, kjendest det stadig meir naturleg å omfamna dette formatet, setja saman sitt eige utval av julesongar som betyr mykje for Eva sjølv, og som tydelegvis treff publikummet hennar kvar enn ho spelar. Resultatet er juleturneen «Falle til ro», som strekker seg frå midten av november til to dagar før jul. Velkomen!